بهترین زمان مصرف چای بعد از غذاست! / نظر کارشناسان تغذیه درباره زمان مصرف چای
به گزارش آلارمین فرزانه سینکایی ،کارشناس تغذیه گفت:
عوارضی که کمبود آهن ایجاد میکند اختلال در تکامل و هماهنگی در سیستم عصبی، اختلال گفتاری، کاهش ضریب هوشی و قدرت یادگاری، افت تحصیلی، کاهش مقاومت بدن در مقابل عفونتها و یا حتی افزایش خطر مرگ و میر مادر هنگام زایمان یا افزایش خطر تولد نوزاد با وزن پایین است.
چای و نوشیدنیهای کافئیندار جذب آهن را در بدن کاهش میدهد بنابراین توصیه میکنیم به مقدار کم و حداقل با دو ساعت فاصله با وعده غذایی مصرف شوند.