خوراکی های پرکالری کدام اند؟ | خوراکی های کم کالری کدام اند؟

در این گزارش آلارمین خوراکی های پر کالری و کم کالری را می شناسید.

  آن خوراکی هایی پر کالری در نظر گرفته می شوند که نسبت به اندازه سروشان دارای مقدار بالایی کالری هستند. روغن، کره و دیگر چربی ها، و همچنین شیرینی جات دارای کالری بالایی هستند. در حالیکه اغلب مواد غذایی پر کالری، نامرغوب هستند، برخی غنی از مواد مغذی اند. خوراکی های سالم و پر کالری شامل این موارد هستند: آووکادو (هر عدد 227 کالری)، کینوآ (هر فنجان 222 کالری)، آجیل (هر فنجان بادام زمینی 828 کالری)، روغن زیتون (هر قاشق چایخوری 119 کالری)، غلات کامل، و با حفظ تعادل، شکلات تیره (هر بار 648 کالری).

خوراکی های کم کالری کدامند؟ خوراکی کم کالری، مقدار کمی کالری نسبت به اندازه سروشان دارند. میوه و به ویژه سبزیجات معمولا دارای کالری کمی هستند. برای مثال 2 فنجان اسفناج 16 کالری دارد. یک ساقه کرفس 10 کالری دارد. یک ذرت بزرگ (بلال) 123 کالری دارد. 1 فنجان کلم بروکلی 15 کالری، و پرتقال 70 کالری دارد.

رابطه کالری با کاهش وزن چیست؟ بسیاری از افراد به کمک دریافت کالری کافی، شمارش کالری و کات کردن کالری می توانند وزن خود را کاهش دهند. در کل، کالری بوسیله فعالیت فیزیکی سوزانده می شود. برای مثال، با یک و نیم کیلومتر دو می توان 112 کالری را سوزاند. اگر میزان کالری دریافتی و کالری سوزانده شده را در دو کفه ترازو قرار دهیم، اگر تعادل برقرار باشد، بدین معناست که وزن تان ثابت خواهد ماند. همینطور اگر کفه ی کالری دریافتی، سنگین تر باشد یعنی تغذیه بیشتری نسبت به فعالیت روزانه خود داشته باشید، افزایش وزن رخ می دهد. همچنین بالعکس، اگر کالری دریافتی تان در طول روز کمتر از کالری سوزانده شده باشد، کاهش وزن رخ می دهد. در روند کاهش وزن، کافی بودن مقدار دریافت کالری، برای حفظ سلامتِ متابولیک (میزان سوخت و ساز بدن) بسیار مهم است. دریافت کم کالری – 800 یا 1000 کالری در روز به مرور زمان – سبب کاهش میزان متابولیک می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا