همه چیز درباره سریال سنجرخان | بیوگرافی بازیگران سریال سنجرخان

سریال تاریخی “سنجرخان” به نویسندگی زنده یاد ضیاءالدین دری، داستان یکی از قهرمانان کُرد را به‌تصویر می‌کشد که فرشید گویلی، بازیگر محلی کُردزبان، نقش اصلی این سریال را بازی می‌کند.

همچنین، محمود پاک‌نیت، احمد نجفی، جلیل فرجاد و پیام دهکردی از دیگر هنرپیشگان این سریال تاریخی هستند. سنجرخان در ۲۶قسمت به تهیه‌کنندگی سعید جلالی و کارگردانی محمدحسین لطیفی تولید شده است. در این مقاله، علاوه‌بر بیوگرافی هنرپیشه‌های سریال سنجرخان به تلریر و خلاصه سریال می‌پردازیم. برای مطالعه جزئیات همراه ما باشید.

زمان پخش سریال سنجرخان از شبکه یک

مجموعه تلویزیونی «سنجرخان» با قصه دلاوری‌های سنجرخان یکی از قهرمانان کُرد به کارگردانی محمدحسین لطیفی از ۲۴ بهمن هر شب ساعت ۲۲:۱۵ از شبکه یک سیما پخش می‌شود. اگر موفق‌به تماشای سریال محبوب ایرانی سنجرخان نشدید، روز بعد ساعت ۱۵:۰۰ می‌توانید بازپخش این مجموعه را مشاهده کنید.

  • شبکه پخش‌کننده سریال سنجرخان : شبکه یک
  • زمان پخش سریال سنجرخان : ۲۲:۱۵ – هرشب
  • زمان بازپخش سریال سنجرخان : ۱۵:۰۰ روز بعد

داستان سریال سنجر خان چیست ؟

سریال “سنجرخان” به زندگی‌نامه هم‌دوره‌ای میرزا کوچک‌خان جنگلی، یکی‌از قهرمانان کرد، می‌پردازد. داستان این سریال تقریباً در سال ۱۲۹۶ روایت می‌شود. سنجرخان به‌صورت مستقل در مقابل تجاوز روس‌ها و انگلیسی‌ها در مناطق مختلف ایران، به‌ویژه جبهه کردستان، علیه رفتارهای تجاوزگرانه آن‌ها مقاومت می‌کند.

در طول جنگ جهانی اول، وقتی روس‌ها از شمال به ایران حمله کردند و هرج‌ومرج کردستان را فراگرفت، جامعه با قتل و غارت‌های شبانه وحشتناکی روبه‌رو شد. در این شرایط، سنجرخان وزیری نرانی، مشهور به سردار اکرم، در مقابل روسیه ایستادگی کرد و تلاش کرد تا جلوی رفتارهای تجاوزگرانه آن‌ها را بگیرد.

بیوگرافی بازیگران سریال سنجرخان

این سریال روایتگر رشادت‌های سنجرخان در طول تاریخ و کم‌لطفی و بی‌توجهی‌های نسبت به او است. شایان ذکر است که سنجرخان یک سریال جنگی نیست و قرار است وجوه انسانی و سبک زندگی سنجرخان را به کمک بازیگران حرفه‌ای به‌تصویر بکشد. در ادامه به‌طور مختصر به بیوگرافی بازیگران این سریال می‌پردازیم.

تارا قبادی در نقش زن دوم سنجرخان

بیوگرافی بازیگران سریال سنجرخان؛ تارا قبادی در نقش زن دوم سنجرخان

تارا قبادی، بازیگر جوان و خوش آتیه، در تاریخ ۱۵ دی سال ۱۳۸۰ در کرمانشاه به‌دنیا آمده است و همراه خانواده‌اش در همین شهر زندگی می‌کند.

او در هنرستان هنرهای زیبای سنندج به‌عنوان هنرجوی رشته بازیگری تئاتر درس می‌خواند و شاگرد فرشید گویلی، یکی از کارگردانان و فیلم‌سازان برجسته کردستان است.

قبادی در سال ۱۳۹۵، با حضور در گروه نمایش “سنکوب” توسط خانم شیما پروهان به‌صورت جدی وارد عرصه بازیگری شد و برای اولین‌بار در نمایشی به‌نام “کوتارد” نقشی ایفا کرد.

شیما ملایی در نقش زن سنجرخان

shima molai

بازی در سریال سنجرخان اولین حضور شیما ملایی در تلویزیون ملی است. او در نقش فیروزه یک زن کرد به‌ایفای نقش پرداخته است که درمواقع سخت و دشوار شانه‌به‌شانه همسرش قرار داد.

فرشید گویلی در نقش سنجرخان وزیری

farshidgavili

فرشید گویلی، یکی از بازیگران شناخته‌شده استان کردستان، نقش سنجرخان را در این سریال ایفا می‌کند. او یک هنرمند از تبار سنندج است و در سال ۱۳۵۴ متولد شده است. فرشید گویلی سال‌ها در صحنه تئاتر، سینما و تلویزیون فعالیت داشته و تجربه‌های متنوعی در این زمینه‌ها به‌دست آورده است.

محمود پاک‌نیت در نقش حاکم سنندج شریف‌الدوله

mahmoud pakniyat

محمود پاک‌نیت، یکی از بازیگران شیرازی سینما و تلویزیون، در تاریخ دهم دی ماه سال ۱۳۳۱ در شهر کازرون به‌دنیا آمد. او ابتدا با تئاتر آشنا شد و از سال ۱۳۴۸ کار خود را در این زمینه شروع کرد. در سال ۱۳۵۲، وی به استخدام اداره کل فرهنگ و هنر درآمد.

چند سال بعد، در سال ۱۳۶۷، محمود پاک‌نیت وارد عرصه سینما و تلویزیون شد و رتبه یک هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را به‌دست آورد. او که به‌عنوان یکی از بهترین بازیگران مرد ایرانی شناخته می‌شود، با سریال “روزی روزگاری” در نقش حسام بیگ و با اصطلاح معروف “التماس نکن” مشهور شد. پاک‌نیت همچنین با شخصیت جدی و با ابهت خود در در نقش ارباب عزت سالاری در سریال “پس از باران” در خاطر مخاطبان قدیمی ماندگار شد.

احمد نجفی در نقش فرمانده قوای روس

ahmad najafi

در سریال سنجرخان، احمد نجفی در نقش فرمانده قوای روس به ایفای نقش می‌پردازد. نجفی، مجری و بازیگر برجسته کشورمان، در سال ۱۳۲۷ در شهر خرمشهر به دنیا آمد.

او به‌عنوان یکی از بازیگران برجسته کشورمان شناخته می‌شود و در کنار بازیگری، به حرفه مجری‌گری هم پرداخته است. او مدت زمان زیادی، مجری برنامه “صندلی داغ” شبکه دوم سیما بود. وی چهره‌ای جذاب و صدایی گرم دارد.

فعالیت احمد نجفی در صنعت سینما با دستیار کارگردانی و همکاری در تدارکات و دکور فیلم “غزل” به کارگردانی مسعود کیمیائی در سال ۱۳۵۵ آغاز شد. همچنین او با بازی در این فیلم سینمایی ایرانی وارد عرصه سینما شد.

در ابتدای فعالیتش، بازی او در فیلم “دندان مار” به موفقیت چندانی نرسید و بسیاری از منتقدان بازی او را یکی از ضعف‌های فیلم تلقی کردند. همچنین، او در سال ۱۹۷۶ شرکت پخش فیلمی را در آمریکا تأسیس کرد.

جلیل فرجاد در نقش آیت‌الله شریعتمدار (یکی از روحانیون سنی منطقه)

jalil farjad

جلیل فرجاد، یکی از بازیگران پرسابقه سینما و تلویزیون، در تاریخ ۱۸ اسفند سال ۱۳۳۰ در شهر مرند، یکی از شهرستان‌های استان آذربایجان شرقی، به دنیا آمد. در شش سالگی به‌دلیل مهاجرت خواهر و برادرش، به تهران نقل مکان کرد.

جلیل فرجاد در سال ۱۳۶۱ با بازی در فیلم “بازداشتگاه” به کارگردانی کوپال مشکوت، که موضوع آن مربوط‌به دفاع مقدس بود، به صحنه سینما وارد شد و نقش یک رزمنده نابینا را در آن فیلم بازی کرد.

اولین فیلمی که جلیل فرجاد نقش اصلی را در آن ایفا کرد، فیلم “توهم” به کارگردانی سعید حاجی میری بود که توسط کمال تبریزی فیلمبرداری شد.

پیام دهکردی در نقش خلیل‌خان برادر سنجرخان

payam dehkordi

پیام دهکردی فارغ‌التحصیل رشته تئاتر در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه تهران است. قبل‌از این، در رشته ادبیات دراماتیک (نمایشی) از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک مدرک کارشناسی را دریافت کرده بود.

پیام دهکردی در زمان تحصیل، کلاس‌های آموزش بازیگری را تحت نظارت استاد حمید سمندریان گذرانده و فعالیت هنری خود را با تئاتر آغاز کرده است. تجربه بازیگری در تلویزیون را با سریال “باغ بلور” به کارگردانی رامبد جوان آغاز کرد. همچنین، فیلم “یک تکه نان” به کارگردانی کمال تبریزی، یکی از بهترین کارگردانان ایران، اولین تجربه سینمایی پیام دهکردی بود.

علی اوسیوند در نقش پیشکار حاکم سنندج (آصف دیوان)

ali osivandدر ادامه مقاله بیوگرافی بازیگران سریال سنجرخان، به بیوگرافی علی اوسیوند در نقش پیشکار حاکم سنندج می‌پردازیم. علی اوسیوند، بازیگر ایرانی سینما و تلویزیون، در تاریخ ۱ آذر ۱۳۳۶ در شهر مسجد سلیمان به‌دنیا آمد. او دارای مدرک فوق لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشکده تربیت مدرس تهران است.

علی اوسیوند، علاوه‌بر مدرک لیسانس بازیگری، فوق‌لیسانس کارگردانی تئاتر را نیز از دانشکده تربیت مدرس دریافت کرده است. او فعالیت هنری خود را با دستیار تهیه و دستیار کارگردان در صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران آغاز کرد و با بازی در فیلم “بازداشتگاه” در سال ۱۳۶۲ به بازیگری پرداخت.

در سال ۱۳۷۸، علی اوسیوند با حمیرا ریاضی ازدواج کردند و حاصل این ازدواج یک دختر به نام یاسمین است. این زوج، یکی از زوج‌های هنری و بی‌حاشیه کشورمان هستند.

فاطمه شکری در نقش ندیمه زن سنجرخان

fatemeh shokri e1707551910157

فاطمه شکری، بازیگر توانای سینما و تلویزیون ایران، در تاریخ ۲۱ شهریور ماه ۱۳۳۷ در شهر ارومیه به دنیا آمد. او تحصیلات خود را در ارومیه به پایان رساند و مدرک دیپلم خود را دریافت کرد.

فاطمه شکری با بازی در تئاتر قبل از انقلاب، فعالیت خود در عرصه بازیگری را آغاز کرد و درحال‌حاضر بیشتر در تلویزیون و گاهی در فیلم‌های مختلف به ایفای نقش می‌پردازد.

او برای اولین‌بار در سال ۱۳۴۲ وقتی ۵ساله بود وارد عرصه تئاتر شد و تا سال ۱۳۵۵ در سن ۱۸سالگی، به‌طور مداوم در تئاتر بازی کرد؛ اما به دلایل شغلی و محدودیت‌هایی که ناشی از آن بود، از هنر فاصله گرفت و بعد از انقلاب مجدد فعالیت خود را آغاز کرد.

حمیدرضا نعیمی در نقش رضا خان

hamidreza naeemi

حمیدرضا نعیمی، نویسنده، کارگردان و بازیگر، در تاریخ ۱ اردیبهشت ۱۳۵۳، در شهر سرپل ذهاب به دنیا آمد. او در شهرستان اسلام‌آباد غرب با تئاتر دانش‌آموزی در دوران جنگ، به هنر پا گذاشت. پس‌از حمله عراق به ایران و تصرف شهرهای مرزی، او به همراه خانواده به شهرستان اسلام‌آباد غرب مهاجرت کرد و در آن‌جا سکونت یافت.

از سال‌های ۱۳۶۷ تا ۱۳۶۹، او با گروه‌های نمایشی مختلف، به‌ویژه دانش‌آموزی، در تئاتر و بازیگری فعالیت کرد. شایان ذکر است که حمیدرضا نعیمی مدرک کارشناسی نمایش با گرایش بازیگری و کارشناسی ارشد کارگردانی از دانشکدهٔ هنر و معماری را دریافت کرده است.

همچنین، در سال ۱۴۰۰، موفق‌به دریافت نشان درجه یک هنری (معادل دکتری) شد. از آثار مهم نعیمی در زمینه کارگردانی می‌توان به نمایش‌های “روزنه”، “وعده‌گاه نهنگ‌ها”، “زمانی برای زندگی” و “دختری با شنل ارغوانی” اشاره کرد.

قطب‌الدین صادقی در نقش سردار رشید

ghotbodin sadeghi

قطب‌الدین صادقی در نقش سردار رشید، فیلم‌نامه‌نویس، نمایشنامه‌نویس و بازیگر سینما و تلویزیون است که در تاریخ ۳ اردیبهشت ۱۳۳۱ در سنندج به‌دنیا آمد. وی در سال ۱۳۵۴ مدرک کارشناسی خود را در رشته هنرهای نمایشی از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران دریافت کرد.

سپس دوره کارشناسی ارشد خود را در سال ۱۳۵۷ و دکترا در زمینه مطالعات هنرهای نمایشی در سال ۱۳۶۴ در دانشگاه سوربن در فرانسه به‌پایان رساند. پس‌از اتمام تحصیلات، علاوه‌بر تدریس در دانشگاه‌های مختلف، به فعالیت‌های هنری، ادبی و نگارش نمایشنامه و اجرای تئاتر نیز می‌پردازد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا