دارچین اصل را از دارچین تقلبی تشخیص دهید!
در این گزارش آلارمین راه تشخیص دارچین اصل از تقلبی دارچین را متوجه خواهید شد.
دارچین ادویهای است که از پوست داخلی درخت سینامومام Cinnamomum گرفته میشود. دو نوع دارچین وجود دارد “کاسیا” یا چینی که در اندونزی و چین تولید می شود، کیفیت پایین، ارزان و در همه جا یافت می شود. به رنگ قهوه ای تیره، بافتی زبرتر و ضخیم تر از دارچین اصل دارد. دارچین “سیلان” یا اصل در سریلانکا تولید می شود. کیفیت بالا، به رنگ قهوه ای روشن، و چوب نازک و نرم دارد. مقدار مادهٔ آسیب رسانِ کومارین در دارچین کاسیا ۲۵۰ برابر دارچین سیلان یا اصل است. اگر دارچین کاسیا را در مقادیر زیاد و به عنوان دارو مصرف کنید یعنی حدود ۱ تا ۲ قاشق چایخوری در روز میتواند باعث ایجاد آسیب به کلیه، کبد، ریه و حتی ایجاد سرطان شود. اگر از دارچین به جهت کاهش وزن یا خاصیت ضد دیابتی استفاده می کنید، دارچین سیلان ضمن این که کیفیت بالاتری دارد از نظر سلامت هم به بدن آسیبی نرسانده و مفیدتر است