راه های از بین بردن بوی سیگار از دهان و لباس

چطور بوی سیگار را از بین ببریم؟ در این مطلب از آلارمین می توانید راه های از بین بردن بوی سیگار از نفس و لباس را مشاهده کنید.

 

خطرات بوی سیگار

بوی سیگار علاوه بر اینکه بدبو و آزاردهنده است، دود دست دوم آن حاوی بیش از ۷۰۰۰ ماده مختلف است و برای سلامتی مضر می باشد. علاوه بر این تحقیقات نشان می دهند که دود دسته سوم سیگار حاوی برخی از مواد شیمیایی سمی همچون باقی مانده نیکوتین بوده و می توانند به اثاث و لوازم خانگی، پارچه ها و سایر سطوح بچسبند. این دود به ویژه برای کودکان بسیار مضر است و از بین بردن آن علاوه بر از بین بردن بوی مشمئز کننده سیگار از خانه، شما را نیز از خطرات ناشی از آن رها می کند. در ادامه با آموزش ترفندهای از بین بردن بوی سیگار با راهنماتو همراه باشید.

۱- بهبود گردش هوا

دود سیگار غلظت بالا و بوی زیادی دارد و برای از بین بردن این بو باید غلظت آن را کاهش داد. تمام پنجره ها و درب ورودی را باز کنید. می توانید از انواع پنکه و دستگاه تهویه مطبوع نیز کمک بگیرید. ورود هوای تازه به اتاق فاصله بین ذرات دود را افزایش داده و به بهبود کیفیت کلی هوای خانه منجر خواهد شد.

۲- استفاده از نور خورشید

اشعه ماوراء بنفش خورشید به خنثی کردن مولکول های بو کمک می کند. اگر مبلمان و لوازم منزل شما بوی دود گرفته اند، آنها را به فضای باز منتقل کرده و به مدت چند ساعت در زیر نور خورشید قرار دهید. توجه داشته باشید که نور خورشید می تواند موجب کم رنگ شدن پارچه ها شود، بنابراین هیچ وسیله با ارزشی را برای مدت طولانی در زیر نور خورشید قرار ندهید.

۳- استفاده از جوش شیرین

جوش شیرین ماده ای بسیار مفید در بسیاری از کارهای نظافتی منزل است. می توان از این ماده به منظور رفع بوی بد سیگار نیز استفاده کرد. یک لایه نازک جوش شیرین را روی سطوح پارچه ای مانند فرش، مبل، صندلی های نرم و … بپاشید و بگذارید شب تا صبح بماند. سپس به کمک جارو برقی تمام جوش شیرین ها را تمیز کنید. می توانید از جوش شیرین برای از بین بردن بوی بد لوازم کوچک مانند کتاب نیز استفاده کنید. کافی است یک کیسه پلاستیکی کوچک را با مقداری جوش شیرین پر کنید و آن را به اقلام آلوده به بوی سیگار ببندید. پس از چند ساعت شاهد از بین رفتن بوی آنها خواهید بود.

۴- استفاده از سرکه سفید

اسیدیته سرکه سفید PH بالای مولکول های دود را خنثی کرده و به عنوان یک ماده از بین برنده قوی بو عمل می کند. یک قسمت سرکه سفید را با سه قسمت آب گرم ترکیب کرده و درون یک بطری اسپری دار بریزید. سپس آن را روی سطوح سخت مانند میز، کف و دیوارها اسپری کنید.

۵- استفاده از محلول آمونیاک

اگر به کمک سرکه سفید نتوانستید تمام بوی دود سیگار را از بین ببرید، می توانید از آمونیاک کمک بگیرید. یک قاشق غذاخوری آمونیاک را با یک فنجان آب مخلوط کنید و آن را به کمک یک اسفنج یا یک برس نرم روی سطوح بمالید.

۶- استفاده از زغال فعال

زغال فعال یکی از موثرترین مواد در جذب و از بین بردن بو است. کربن زغال فعال، مولکول‌های ایجاد کننده بو را در هوا به دام انداخته و آنها را از بین می برند. برای خلاص شدن از شر بوی سیگار، می توانید کیسه های زغال فعال را در خانه آویزان کنید یا روی سطوحی که بوی دود می دهند، قرار دهید.

۷- تعویض فیلترهای HVAC

فیلترهای به کار رفته در دستگاه تهویه مطبوع نمی توانند تمام آلاینده های ایجاد کننده بوی دود را از بین ببرند، اما تا حد زیادی می توانند شما را از شر بوی دود خلاص کنند. بنابراین مهم است که این فیلترها را مرتبا (هر سه ماه یک بار) تعویض کنید. یک سیستم تهویه مطبوع مجهز به فیلترهای HEPA می‌تواند ابزار ارزشمندی برای از بین بردن بوی سیگار و دود باشد. با این حال، همه دستگاه ها نمی توانند این فیلتر را در خود جای دهند.

۸- استفاده از دستگاه ازن ژنراتور

دستگاه ازن ژنراتور با تولید گاز ازن به پاکسازی هوای محیط از آلودگی و دود کمک می کند. این دستگاه با تولید ذرات اکسیژن فعال، مولکول های بو را اکسید کرده و با به دام انداختن مولکول های دود آنها را از بین می برند.

۹- تمیز کردن عمیق پارچه های نرم

دود سیگار علاوه بر سطوح سخت و لوازم خانگی به هر وسیله نرم دیگر مانند لباس، پرده، ملحفه، روبالشی و … می چسبد. بنابراین تمیز کردن عمیق این لوازم تا حد زیادی می تواند به از بین بردن بوی سیگار کمک کند. به کمک نصف فنجان سرکه سفید یک چرخه شستشوی ماشین لباسشویی را اجرا کنید. اضافه کردن مقداری سرکه سیب نیز می تواند به از بین بردن بوی دود سیگار کمک کند.

۱۰- تمیز کردن مناطق پنهان

دود سیگار به جاهایی می چسبد که اصلا انتظارش را ندارید. برای از بین بردن کامل این بو همه گوشه و کنارها را بررسی کنید. لامپ ها و لوازم روشنایی، پوشش های پنجره، قفسه ها، فیلترهای هواکش و تهویه مطبوع و … از جمله مناطقی هستند که ممکن است بوی دود بگیرند و نادیده گرفته شوند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا