سوءتغذیه می‌تواند به افزایش مقاومت آنتی‌بیوتیکی در جهان منجر شود

  به گزارش آلارمین  مقاومت آنتی‌بیوتیکی یک مسئله بهداشت عمومی در سراسر جهان است که در آن باکتری‌ها، قارچ‌ها یا سایر میکروارگانیسم‌ها در برابر آنتی‌بیوتیک‌ها مقاوم می‌شوند. محققان کشف کرده‌اند که سوءتغذیه می‌تواند محیط روده را برای رشد میکروب‌ها و افزایش مقاومت بدن به آنتی‌بیوتیک‌ها تغییر دهد.

محققان در این پژوهش ارتباط قابل‌توجهی بین میکروبیوم‌ روده در سنین ابتدایی زندگی و کمبود ریزمغذی‌ها کشف کرده‌اند. درواقع یافته‌های جدید محققان علت افزایش مقاومت آنتی بیوتیکی در سطح جهان را توضیح می‌دهد. محققان به بررسی این موضوع پرداختند که چگونه باکتری‌ها، ویروس‌ها، قارچ‌ها و سایر میکروارگانیسم‌هایی که در دستگاه گوارش زندگی می‌کنند، تحت تأثیر کمبود ریزمغذی‌های مهم مانند ویتامین A، فولات (ویتامین B9)، B12، آهن و زینک قرار گرفته‌اند. به عبارت دیگر، کمبود مواد مغذی می‌تواند محیط روده را برای ایجاد مقاومت آنتی‌بیوتیکی که یک نگرانی عمده برای سلامت جهانی است، مساعدتر کند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا