غذاهایی که سرطان زا هستند!

به گزارش آلارمین غذاهای فوق‌فرآوری‌شده با افزایش ریسک ابتلا به برخی سرطان‌ها ارتباط دارند.

محققان دانشگاه بریستول بریتانیا در مطالعه بزرگی متوجه شده‌اند که میان مصرف غذاهای فوق‌فرآوری‌شده و ریسک ابتلا به سرطان‌های سر، گردن و مری ارتباط وجود دارد. هرچند طبق یافته‌های این پژوهش، چاقی که معمولاً با مصرف زیاد این غذاها ایجاد می‌شود، عامل بزرگی در این ارتباط نبود. این یعنی عواملی بیشتر از چربی بدن در این ارتباط دخیل هستند.

این پژوهش ادامه‌ای است بر پژوهشی که چند ماه قبل منتشر شد، این پژوهش‌ها شامل ۴۵۰٬۱۱۱ شرکت‌کننده از ۱۰ کشور اروپایی بودند. آن‌ها به‌مدت ۱۴ سال زیرنظر بودند و در زمان آغاز جمع‌آوری داده‌ها ۳۵ تا ۶۹ سال سن داشتند. در طول سال‌های مطالعه، ۹۱۰ نفر به سرطان‌های سر و گردن و ۲۱۵ نفر به سرطان مری مبتلا شدند. تحلیل‌ها نشان می‌دهند که مصرف ۱۰ درصد غذای فوق‌فرآوری‌شده بیشتر با ۲۳ درصد ریسک بالاتر سرطان سر و گردن و ۲۴ درصد ریسک بالاتر سرطان مری پیوند دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا