بادام پوست سنگی بهتر است یا بادام پوست کاغذی

 

آشنایی با بادام و خواص آن

بادام یکی از معروف ترین انواع بادام است. این نوع بادام یکی از رایج ترین انواع بادام مورد مصرف مردم ایران است. درختی مقاوم به خشکی است و در زمین های زراعی به خوبی رشد می کند.

طبیعت بادام هسته دار شیرین، گرم و طبع بادام تلخ، گرم و خشک است. بادام یکی از آجیل های مفید برای تمام سنین است و بادام حاوی روغن است، بنابراین نباید به مدت طولانی و در دمای بالا در معرض هوا قرار گیرد.

در مقایسه با سایر انواع آجیل، بادام سرشار از کلسیم، فیبر غذایی و ویتامین E است و همچنین در پیشگیری از سرطان در کودکان و افراد مبتلا به بیماری قلبی یا پوکی استخوان بسیار مفید است.

بادام شیرین انسدادها را باز می کند، مغز، قلب، کبد، چشم و اندام تناسلی را تقویت می کند، ملین است و برای گلو و سینه مفید است. زیاده روی در مصرف آن برای معده مفید نیست.
سن شروع مصرف بادام برای کودکان از پایان شش ماهگی می باشد.

مغزهای این بادام عمدتاً به صورت خام و شور در انواع مغزها و همچنین به اشکال مختلف بو داده، خام، له شده و آسیاب شده به صورت پودر به عنوان مکمل استفاده می شود. از طعم آن در تهیه غذاهای مختلف استفاده می شود.

بادام همیشه محصولی مورد توجه تجار و بازرگانان صادراتی بوده است. قیمت مناسب این بادام و کیفیت بالای آن باعث افزایش صادرات آن به خارج از کشور شده است، زیرا در چندین کشور این بادام عمدتاً از بادام بدون هسته به جز مواد غذایی تولید می شود و در صنایع دارویی و آرایشی و بهداشتی استفاده می شود.

حدود 60 درصد بادام زمینی دارای چربی بالایی است. روغن این بادام برای مصارف موضعی و درمانی از آن استخراج می شود. پوسته ضخیم دارد و مغز شما را در معرض اکسیژن قرار نمی دهد.

ماندگاری آن بیشتر است.قیمت این بادام نسبت به سایر انواع بادام کمتر است.قیمت بادام با توجه به نوع و کیفیت و درصد مغزها محاسبه می شود.

بادام خوب چه بادامی است؟

یکی از بهترین راه ها برای یافتن این آجیل ها خوردن آنهاست. باید قبل از خرید آن را امتحان کنید تا از تازگی و کیفیت آن مطلع شوید. به طور کلی، اگر طعم های زیر را هنگام چشیدن بادام تجربه می کنید، باید از خرید آن خودداری کنید. این علائم شامل موارد زیر است:

  • تند
  • خیلی شور
  • خیلی ترش بودن
  • طعم رکود و زوال
  • بوی ترش
  • وجود رطوبت

تجربه و تحقیقات نشان می دهد که بادام مرغوب طعم، عطر و تازگی بالایی دارد. همچنین نظارت دقیق بر روی بادام کمک زیادی به شما می کند. می توانید از آن نمونه بردارید و از وسط نصف کنید، اگر سوراخ، کپک، لکه های قهوه ای و سیاه در آن مشاهده کردید نشان از بی کیفیتی و فساد آن است.

همچنین بادام ایرانی کوچکتر، نازکتر و تیره تر از نمونه های خارجی است که نمونه های تلخ آن نیز دیده می شود.

بادام پوست کاغذی بهتر است یا سنگی

بادام به دلیل داشتن مواد مغذی، چربی های غیراشباع و ویتامین های E و A یکی از بهترین غذاهای مغز است. این باعث می شود برای نوزادان و کودکان نوپا بسیار مناسب باشد. یکی از لوازم اصلی همه مهمانی ها و مراسم است.

در زیر بادام کاغذی و بادام سنگی را به طور جداگانه به شما معرفی می کنیم و سپس تفاوت هر کدام را توضیح می دهیم.
بادام کاغذی

بادام کاغذی یکی از شگفت انگیزترین و مغذی ترین آجیل هاست زیرا پوست بادام کاغذی بسیار نازک است و به اندازه پوسته اصلی آن قوی نیست. به همین دلیل با فشار کم به راحتی می شکند و دانه ها جدا می شوند.

به بادام مانگا نیز می گویند و به صورت خام، پخته و نمکی در بازار موجود است. همچنین طبیعت بادام گرم و مرطوب است.

خواص بادام

بادام بدون هسته چیست؟

این نوع به این دلیل نامیده می شود که پوست بسیار سفت است و برای رسیدن به مغز باید شکسته شود. نهال های این نوع نسبت به آفات مقاوم بوده و در باغ های بارانی کاشته می شوند. این گونه در آجیل شور و بو داده نیز یافت می شود.
فواید پوست سفت بادام چیست:

بادام مفید و سرشار از خواصی است که حاوی مقادیر زیادی مواد معدنی و ویتامین است که بسیار توصیه می شود. این غذای سالم در تمام کشورهای دنیا به ویژه کشورهای توسعه یافته کاربرد فراوانی دارد.

بنابراین این سوال پیش می آید که آیا می توان از پوست بادام برای مصارف خاصی استفاده کرد؟ اگر بله، پوست بادام برای چه منظوری قابل استفاده است؟

به همین دلیل بادام، گردو، پسته و فندق که پوست سخت و چوبی دارند می توانند یکی از گزینه های احتمالی این جایگزین باشند و پوست سخت و چوبی آن ها کاربردهای متفاوتی دارد. کشورهای مختلف در این زمینه مطالعه کرده اند و کاربردهای متفاوتی برای این پوسته های سخت ایجاد کرده اند.

در کشور ما به دلیل شرایط اقلیمی و بیولوژیکی این محصولات به مقدار زیاد تولید می شود و پس از جداسازی آجیل از پوسته درخت ضایعات زیادی تولید و باقی می ماند. اما این پوسته های چوبی سخت جزء این میوه ها هستند و خواص متفاوتی دارند و بی فایده نیستند.

آیا بادام برای مو مفید است؟

بادام حاوی مواد مغذی مو مانند اسیدهای چرب غیراشباع و ویتامین های A، D، B1، B2، B6 است و در موها نفوذ می کند و همچنین موها را نرم و قوی می کند. همچنین وجود منیزیم در آن باعث افزایش رشد مو می شود.

خواص بادام زمینی تلخ چیست؟

به طور کلی می توان از خواص بادام تلخ برای درمان سرفه، خارش، درد، گرفتگی عضلات و اسپاسم استفاده کرد. برای کاهش دمای بدن، بسیاری از افراد هنگام تب بدن خود را با بادام تلخ می مالند. بادام تلخ حاوی عناصر قلیایی است که در از بین بردن قارچ ها، ویروس ها و باکتری ها موثر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا